Som hemma fast annorlunda

Vår lilla 24-timmarstripp till Valencia:


Några av papier mache-figuerna som brändes under natten.



Vi åt alldeles för många underbara churros som i princip är friterad deg doppad i socker eller choklad. (Det är nästan så man kan känna hur artärerna täpps till medans man äter dem.)



Vi åt lunch på en paella-restaurang på stranden, dock inte på den som tydligen ska ha varit Hemingways favoritrestaurang, den låg på samma gata men var fullbokad.



Det smälldes smällare och sköts enorma fyrverkerier över hela stan, häftigt men öronbedövande, hade jag inte redan haft tinnitus så hade jag nog fått det igår.


Jag och Selena chockades över att det här barnet stod helt själv på gatan och slängde iväg smällare som han tänt på med en cigarett som han höll i handen... Undrar hur länge han hade fått stå så i Sverige innan socialen hämtat upp honom...?



        

Fler bilder kommer på Facebook. Vi hade jättekul men insåg att vi nog börjar bli lite för gamla för att orka med 24-timmars festande och sedan ta första tåget hem på morgonen. :S Så nu ska jag försöka ta igen lite av nattens missade sömn. Ikväll blir det bara mera vila och eventuellt lite plugg, måste rita 10 olika plagg tills på måndag som ska vara inspirerade av en konstutställning av John Baldessari som vi var på för ett par veckor sedan. 


Kommentarer
Postat av: agnes

är du designer? efter som att du ritar kläder sa du :)



ps. finfin blogg:)

2010-03-20 @ 13:09:39
URL: http://kawaiikaninu.blogg.se/
Postat av: Anna

Svar; Tack så mycket! :D

2010-03-20 @ 23:08:34
URL: http://sangster.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fy va kul det såg ut! As häftigt ju!

Hoppas du mår fint och att vädret är bättre än här ;)

KRAM

2010-03-23 @ 14:26:06
URL: http://gudis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0