Nyinflyttad och stelfrusen

Nu är jag installerad i mitt nya rum, som nästan är som mitt lilla hus eftersom jag har egen ingång. Fast det är ett väldigt litet hus då. Höll på att frysa ihjäl inatt för mitt element verkar inte riktigt fungera som det ska, det blir supervarmt men värmen sprider sig liksom inte till resten av rummet. Eftersom jag missförstod och trodde täcke och kudde ingick i rummet så hade jag inget sånt med mig igår. Så inte nog med att rummet var som en igloo, jag var tvungen att sova med bara lakan över mig. Jag gjorde så gott jag kunde och tog på mig mössa och vantar, öppnade en värmepåse och stoppade i ena strumpan och ställde elementet bredvid sängen så jag kunde trycka mig mot det hela natten. Det hjälpte sådär. Idag måste jag försöka hinna en sväng till Ikea och och köpa mig det varmaste täcket de har. Nu ska jag dricka lite mer kaffe och plugga konsthistoria, vi har tenta imorgon!Världens bästa julklapp från systersonen.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhhh va mysigt det ser ut!! känns det bra? Förutom kylan då såklart ;)

KRAM

2010-02-01 @ 14:27:49
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Anonym

det ser mysigt ut!=)tråkigt att det ska vara så kallt brr. men det är ju varmare hos dig än här =)

kram

2010-02-01 @ 18:42:40
URL: http://ingenarsomjag.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hade bara en dålig dag och fick brev från försäringskassan att jag "ljugit" om min inkomst uppgifter så jag ska betala tillbaka 9000 för bostadsbidrag! Kände att plugga vill ja icke längre! Hatar att vara såhär fattig ;)Hur går det för dig? Fortfarande "rik" på kontot? ;)

KRAM

2010-02-02 @ 09:20:30
URL: http://gudis.blogg.se/
Postat av: Niklas C

Hej.Nu drar jag igång "Veckans blogg" igen efter en ganska lång paus. Jag tänkte bara fråga om du vill anmäla din blogg till den här omgången?Om du vill det så kan du göra det via en kommentar i det här inlägget:

http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2010/02/veckans-blogg-anmal-dig-har.htmlGlöm inte att fylla i länken till din blogg i kommentaren bara =)Ha en bra dag!Förresten... Vill du ha ett mail varje gång jag startar en ny omgång så du inte missar att anmäla dig? Skriv isåfall din mailadress i kommentaren också.Kram(Jag skickar den här kommentaren till dig för att du har anmält dig en eller flera gånger förut i mina omgångar av "Veckans blogg")

2010-02-03 @ 16:24:07
URL: http://thelifeofniklasc.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0